Πρόσκληση σε Live Meeting: Γνωρίστε το Microsoft E-Learning


Αγαπητοί συνεργάτες,

Το SystemPlus σας προσκαλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει με σκοπό να γνωρίσετε την Επίσημη Τεχνική Εκπαίδευση της Microsoft με την μορφή του E-Learning. Η εκδήλωση απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν να εκπαιδευτούν από απόσταση και να εκμηδενίσουν τα κόστη μετακίνησης και διαμονής στη Θεσσαλονίκη, αλλά και σε όσους θέλουν ένα ευέλικτο πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Επιπρόσθετα, η εκπαίδευση με την μορφή του E-Learning έχει σαφώς μικρότερο κόστος, διότι δεν υπάρχει ανάγκη για την παρουσία εκπαιδευτή. Η εκδήλωση έχει σκοπό να σας ξεναγήσει στο περιβάλλον που βλέπει ο εκπαιδευόμενος και να λύσει τυχόν απορίες που έχετε σχετικά με αυτόν τον τρόπο εκπαίδευσης.

Η τεχνική εκπαίδευση με την μορφή του E-Learning σας προετοιμάζει για την απόκτηση των πιστοποιήσεων Microsoft (π.χ. MCITP: Server Administrator) και αντικαθιστά πλήρως την παραδοσιακή εκπαίδευση σε αίθουσα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με την μορφή του Live Meeting, ώστε να μπορείτε να την παρακολουθήσετε από οποιονδήποτε υπολογιστή έχει σύνδεση στο internet. Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν, απαιτείται όμως εγγραφή, ώστε νας σας αποσταλούν επιπλέον πληροφορίες για την σύνδεσή σας.

Ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής: Τρίτη 31/5/2011, 16:00-17:00.

Για να εγγραφείτε, παρακαλούμε επιλέξτε εδώ.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s